Logo Logo
Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 2,5 kg
Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 2,5 kg
Krátky popis Ve slevě produkt Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 2,5 kg od výrobce Callebaut u nás najdete téměř zadarmo od 899 Kč
Obvyklá cena
  • 899
Výrobce/Značka
Callebaut
EAN 5410522514971
Hodnocení
   POPIS Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu mléčné čokoládové fontány s obsahem 37,8 % kakaa vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a kakaového prášku  UPOZORNĚNÍ: Při vysokých letních teplotách negarantujeme, v jakém stavu vám čokoláda přijde Čokoláda se totiž při vysokých teplotách rozpouští SPECIFIKACE Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní extrakt z pravé vanilky   Min obsah kakaa: 37,8%, minimálně 19,4% mléčného podílu Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu) Může obsahovat stopy ořechů Hmotnost: 2,5 kg  NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pro 100 gramů) Kalorie: 2449 kJ / 585 kcal Tuky: 40 g z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g Sacharidy: 48 g z toho cukry: 47 g Bílkoviny: 6,5 g Sůl: 0,19 g TIPY NA PŘÍPRAVU ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná čokoláda Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny pro získání ideální chuti i textury čokolády Pokud chcete docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33% smetany Čokoládové pecičky sypte přímo do samotné fontány bez předchozích úprav Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády rozpustit předem ve vodní lázni RECEPT NA ČOKOLÁDOVÉ FONDUE Ingredience500 - 600 g kvalitní čokolády do fontány (doporučujeme vysokoprocentní, ale kdo má rád může použít mléčnou či bílou čokoládu), 1 - 1,2 kg čerstvého ovoce (jahody, banány, hrozny atd), 100 g para ořechů - volitelné Postup1 Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přelijte ji do misky na fondue2 Ovoce očistěte a pokrájejte, ořechy nasekejte Všechno nasypte do misky a spolu s čokoládou přineste na stůl3 Každý z hostů si s pomocí napichovátek na fondue namáčí ovoce v čokoládě a obaluje v nasekaných ořechách Zdroj receptu: wwwapetitonlinecz CO JE FONDUE? Slovo fondue pochází z francouzštiny a znamená tavená Toto slovo se vyslovuje [fondü] Původně bylo sýrové fondue - sýr roztavený nad ohněm a vzniklo v Savojsku ve francouzské části Švýcarska, kde je nyní fondue národním pokrmem Do rozpuštěného sýra se namáčí maso nebo kousky pečiva Dnes existuje i čokoládové fondue - do rozpuštěné čokolády se namáčí kousky čerstvého ovoce jako jsou například jahody, hrozny, banány apod  Čokoláda se rozpustí ve vodní lázni, sýr v kastrůlku na sporáku Doporučujeme používat na čokoládové fondue kvalitní čokoládu určenou k přípravě čokoládové fontány Můžete použít hořkou s vysokým obsahem kakaa, jemnou mléčnou nebo lahodnou bílou čokoládu, záleží na vašich preferencích Sýr rovněž používejte kvalitní s výraznější chutí jako například gruyère, ementál, raclette atd Můžete použít i několik druhů sýrů, přidat koření nebo třeba česnek Pod nádobou na fondue je svíčka nebo kahan, který…
Další produkty od výrobce Callebaut
Další produkty v kategorii Čokoláda do fontány