Logo Logo
Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré My Chilli 20 ml
Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré My Chilli 20 ml
Krátky popis Designový produkt Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré My Chilli 20 ml od výrobce My Chilli u nás najdete v akcii od 174 Kč
Obvyklá cena
  • 174
Výrobce/Značka
My Chilli
Hodnocení
POPIS Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré od výrobce My Chilli je vyrobená z farmářských moravských surovin Tato chilli omáčka je vyrobena z chilli papriček Carolina Reaper, což je 2 nejpálivější chilli paprička světa (2018), což jí dodává extrémní pálivost Na ochucení celého hrnce pokrmu stačí jen 1 - 2 kapky Dávkujte opatrně! Nevhodné pro děti! SPECIFIKACE Složení: chilli papričky Carolina Reaper 59 %, ocet, voda, sůl, konzervant: sorban draselný, zahušťovadlo: Xanthan Stupeň pálivosti:        Objem: 20 ml Země původu: Česká republika PRAKTICKÉ RADY Spotřebujte před datem uvedeným na obale Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 4 týdnů RECEPT NA CHILLI CON CARNE Ingredience1 lžíce olivového oleje, 1 velká cibule (nakrájená nadrobno), 1 čerstvá červená paprika (zbavená semínek a nasekaná nadrobno), sušené chilli papričky (množství a druh zvolte podle požadované výsledné pálivosti pokrmu, můžete použít i mleté koření), 1 stroužek česneku (prolisovaný), 1 lžička sušené sladké papriky, 1 lžíce drceného kmínu, 500 g mletého hovězího masa, 300 ml vývaru, 400 g konzervovaných rajčat (nasekaných), ½ lžíce sušené majoránky, 2 čtverečky co nejkvalitnější hořké čokolády, sůl a pepř, 2 lžičky rajčatového protlaku, 400 g sterilovaných červených fazolí K podávání2 rajčata (nakrájená), 2 lžíce čerstvého koriandru, kukuřičné tortilly Postup1 Olej rozpalte na středním plameni, vhoďte cibuli a za pravidelného míchání ji asi pět minut opékejte Měla by změknout a zesklovatět Pak přisypte papriku, chilli, česnek, sušenou papriku a kmín Smažte dalších pět minut, pak ztlumte plamen, přidejte do pánve mleté maso a důkladně ho osmahněte Postupně by se mělo rozpadat z větších hrudek na úplně malé kousky Dbejte na to, aby se opeklo všechno a ze všech stran 2 Vývar přelijte do pánve Přidejte konzervovaná rajčata a přisypte majoránku, čokoládu, sůl a pepř Důkladně zamíchejte, přidejte rajčatový protlak a znovu promíchejte Přiveďte k varu, pak stáhněte plamen na minimum a nechte všechno dvacet minut probublávat Občas zamíchejte Nakonec přisypte slité a okapané fazole Znovu přiveďte k varu a ještě krátce povařte Jestli se vám zdá omáčka příliš hustá, přilijte trochu vody Podle potřeby dokořeňte solí a pepřem  Podávejte v kukuřičných tortillách ozdobené rajčaty a koriandremZdroj receptu a obrázku k receptu: wwwapetitonlinecz CAROLINA REAPER Carolina Reaper je 2 nejpálivější chilli paprička světa (2018) a dosahuje extrémní pálivosti 2 200 000 SHU (Scovilleho stupnice pálivosti) Tato chilli paprička byla poprvé zapsána do Guinessovy knihy rekordů v roce 2013 Carolina Reaper vznikla křížením chilli papriček Bhut Jolokia a červeného Habanera Kromě extrémní pálivosti má sladkou ovocnou chuť s nádechem skořice a čokolády   Druh papričky Stupeň pálivosti [SHU] Jalapeño
Další produkty od výrobce My Chilli
Další produkty v kategorii Chilli omáčky