Logo Logo
Džbán na mléčnou pěnu Barista, WMF
Džbán na mléčnou pěnu Barista, WMF
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Džbán na mléčnou pěnu Barista, WMF od výrobce WMF u nás najdete po slevě od 979 Kč
Obvyklá cena
  • 979
Výrobce/Značka
WMF
EAN 4000530628602
Hodnocení
POPIS Konvička na mléčnou pěnu z kolekce Barista od výrobce WMF má objem 600 ml a je opatřena praktickou výlevkou pro snadné lití a uchem pro pohodlnou manipulaci a přenášení Konvička na mléčnou pěnu je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, snadno se čistí, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost Ideální na přípravu našlehané pěny při přípravě cappuccina nebo late macchiata Konvičku můžete mýt v myčce na nádobí SPECIFIKACE Průměr: 9,5 cm Výška: 12 cm Objem: 600 ml Materiál: nerezová ocel Cromargan® 18/10 Barva: stříbrná VÝHODY A NEVÝHODY Konvička na mléčnou pěnu je vyrobena z nerezové oceli 18/10, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Výlevka umožňuje snadné lití našlehaného mléka do kávy Konvička má ucho pro pohodlnou manipulaci a přenášení Vhodné do myčky na nádobí O žádné nevýhodě nevíme   PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano NEREZOVÁ OCEL 18/10 CROMARGAN® Nerezová ocel je velmi žádaným materiálem pro kuchyňské vybavení jako jsou příbory, hrnce, pánve atd Nerezová ocel, jak již název napovídá nereziví - je odolná proti korozi, má dlouhou životnost, nepohlcuje chuť ani pach, je hygienická a snadno se čistí Nerezová ocel je také oblíbená pro krásný vzhled Co znamená 18/10? Nerezová ocel 18/10 Cr-Ni je tzv potravinářská ocel (vhodná na nádobí) a obsahuje 18 % chromu, 10% niklu a 72 % oceli Cromargan® je ušlechtilá nerezová oceli 18/10 společnosti WMF Z latiny Crom (=chrom), argan (=stříbro), což vyjadřuje krásný lesklý vzhled nerezové oceli Co je mléčná pěna a jak ji připravit? Mléčná pěna je našlehané mléko, které se používá při přípravě kávy druhu Cappuccino nebo třeba Latte Macchiato Nejjednodušší příprava je pomocí kávovaru s tryskou na šlehání mléčné pěny Pokud takový kávovar nemáte, tak můžete mléko našlehat metličkou nebo ručním šlehačem Existují také ruční nebo elektrické napěňovače a speciální shakery na šlehání mléka Základem skvělé mléčné pěny je kvalitní čerstvé mléko (doporučujeme plnotučné mléko) a správná teplota mezi 55 - 65 °C Mléčnou pěnu šlehejte v konvičce na mléčnou pěnu, se kterou pomocí výlevky můžete pohodlně pěnu nalít do vysoké sklenice - v případě Latte Macciata, kdy chceme získat 3 vrstvy (vrstva teplého mléka, vrstva espressa, vrstva mléčné pěny) nebo můžete vytvořit působivý obrázek v případě Cappuccina   LATTE MACCHIATO Latte Macchiato je velmi oblíbený druh kávy, která se skládá z espressa a našlehaného mléka Vzniknou 3 oddělené vrstvy - vrstva teplého mléka, vrstva espressa a vrstva mléčné pěny (narozdíl od kávy Latte, která má méně pěny a jen dvě vrstvy - espresso a mikropěna) Tato káva nejen nádherně vypadá, ale také výborně chutná Doporučujeme ji podávat ve vysokých průhledných sklenicích, aby byl vizuální efekt maximální Dlouhá lžíce vám umožní pohodlně nabírat kávu s pěnou z vysoké sklenice a pro ozdobení…
Další produkty od výrobce WMF
Další produkty v kategorii Konvičky na mléko a pěniče mléka