Logo Logo
Emile Henry Ramekin Zapékací miska, 8,5 cm, granátová
Emile Henry Ramekin Zapékací miska, 8,5 cm, granátová
Krátky popis Diskontní produkt Emile Henry Ramekin Zapékací miska, 8,5 cm, granátová od výrobce Emile Henry u nás najdete ve slevě od 119 Kč
Obvyklá cena
  • 119
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289313410080
Hodnocení
4.9 star star star star star
(Celkem 25 hodnocení)
     POPIS Zapékací miska Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Zapékací miska je ideální na Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty jako je např Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd a je vhodná i na přípravu slaných dobrot Emile Herny je rodinná firma Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Průměr misky je 7,5 cm, výška 7 cm, a objem 0,2 l Výhodou keramické zapékací misky je rovnoměrné vedení tepla a miska udrží pokrm dlouho teplý SPECIFIKACE Průměr: 7,5 cm Výška: 7 cm Objem: 0,2 l Materiál: keramika Barva: granátová Záruka: 10 let na výrobní vady  VÝHODY A NEVÝHODY Zapékací miska je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Netradiční tvar, krásný francouzský design Miska Ramekin je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C Vhodné do chladničky: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Co je Crème brûlée Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru Recept na Crème brûlée 250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový) Postup:1 Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C 2 Oba druhy smetany, vyškrábnutá vanilková semínka i prázdný lusk dejte do rendlíku a na…
Další produkty od výrobce Emile Henry
Další produkty v kategorii Zapékací misky a pekáče

Emile Henry ramequin, 10 cm, máková

star star star star star_half
  • 205 Kč
-emile Henry miska na créme brulée granátová 13 cm SLEVA

-emile Henry miska na créme brulée granátová 13 cm

star star star star star_half
  • 129 Kč
  • 135 Kč
  • 4 %
Emile Henry Ramekin Zapékací miska, 10,5 cm, granátová SLEVA

Emile Henry Ramekin Zapékací miska, 10,5 cm, granátová

star star star star star
  • 149 Kč
  • 205 Kč
  • 27 %