Logo Logo
Emile Henry ramequin, 9 cm, fenyklová
Emile Henry ramequin, 9 cm, fenyklová
Krátky popis Ve slevě produkt Emile Henry ramequin, 9 cm, fenyklová od výrobce Emile Henry u nás najdete nejlevněji od 109 Kč
Obvyklá cena
  • 109
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289319510098
Hodnocení
4.5 star star star star star_half
(Celkem 24 hodnocení)
     POPIS Zapékací miska Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Zapékací miska je ideální na Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty jako je např Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd a je vhodná i na přípravu slaných dobrot Emile Herny je rodinná firma Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Průměr misky je 9 cm, výška 5,5 cm, a objem 0,15 l Výhodou keramické zapékací misky je rovnoměrné vedení tepla a miska udrží pokrm dlouho teplý SPECIFIKACE Průměr: 9 cm Výška: 5,5 cm Objem: 0,15 l Materiál: keramika Barva: fenyklová (hnědošedá) Záruka: 10 let na výrobní vady  VÝHODY A NEVÝHODY Zapékací miska je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Netradiční tvar, krásný francouzský design Miska Ramekin je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C Vhodné do chladničky: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Co je Crème brûlée Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru Recept na Crème brûlée 250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový) Postup:1 Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C 2 Oba druhy smetany, vyškrábnutá vanilková semínka i prázdný lusk dejte do rendlíku a na mírném ohni pomalu prohřívejte těsně pod bod varu Odstavte 3 Žloutky a cukr utřete dohusta a dosvětla Poté je zalijte ohřátou vanilkovou smetanou (lusk předtím vyjměte) a prošlehejte, aby se směsi spojily 4 Vše přesuňte…
Další produkty od výrobce Emile Henry

Fondue Emile Henry set granátová 24 cm 2,5 l

star star star star star_half
  • 2675 Kč

Dóza na potraviny Emile Henry slonová kost 15 cm 1 l

star star star star star_border
  • 855 Kč

Emile Henry Dóza na olej, máková

star star star star star_border
  • 679 Kč

Emile Henry forma na chléb granátová 28,5 cm

star star star star star_border
  • 3499 Kč
Další produkty v kategorii Zapékací misky a pekáče