Logo Logo
Emile Henry ramequin, 9 cm, fenyklová
Emile Henry ramequin, 9 cm, fenyklová
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Emile Henry ramequin, 9 cm, fenyklová od výrobce Emile Henry u nás najdete v akcii od 109 Kč
Obvyklá cena
  • 109
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289319510098
Hodnocení
4.8 star star star star star
(Celkem 21 hodnocení)
     POPIS Zapékací miska Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Zapékací miska je ideální na Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty jako je např Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd a je vhodná i na přípravu slaných dobrot Emile Herny je rodinná firma Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Průměr misky je 9 cm, výška 5,5 cm, a objem 0,15 l Výhodou keramické zapékací misky je rovnoměrné vedení tepla a miska udrží pokrm dlouho teplý SPECIFIKACE Průměr: 9 cm Výška: 5,5 cm Objem: 0,15 l Materiál: keramika Barva: fenyklová (hnědošedá) Záruka: 10 let na výrobní vady  VÝHODY A NEVÝHODY Zapékací miska je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Netradiční tvar, krásný francouzský design Miska Ramekin je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C Vhodné do chladničky: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Co je Crème brûlée Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru Recept na Crème brûlée 250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový) Postup:1 Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C 2 Oba druhy smetany, vyškrábnutá vanilková semínka i prázdný lusk dejte do rendlíku a na mírném ohni pomalu prohřívejte těsně pod bod varu Odstavte 3 Žloutky a cukr utřete dohusta a dosvětla Poté je zalijte ohřátou vanilkovou smetanou (lusk předtím vyjměte) a prošlehejte, aby se směsi spojily 4 Vše přesuňte…
Další produkty od výrobce Emile Henry
Další produkty v kategorii Zapékací misky a pekáče

Emile Henry ramequin, 8 cm, slonová kost

star star star star star
  • 145 Kč
Set zapékacích forem Emile Henry slonová kost 2 ks SLEVA

Set zapékacích forem Emile Henry slonová kost 2 ks

star star star star star_border
  • 1099 Kč
  • 1599 Kč
  • 31 %

Emile Henry ramequin set 2 ks, granátová, 10 cm

star star star star star_border
  • 405 Kč

Emile Henry ramequin, 10 cm, máková

star star star star star_border
  • 205 Kč