Logo Logo
Forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajem granátová 26 cm
Forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajem granátová 26 cm
Krátky popis Designový produkt Forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajem granátová 26 cm od výrobce Emile Henry u nás najdete nejlevněji od 799 Kč
Obvyklá cena
  • 799
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289313461310
Hodnocení
5 star star star star star
(Celkem 24 hodnocení)
    POPIS Forma na koláč od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Forma na koláč je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s výrazným vlnitým okrajem v granátové barvě Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Koláčová forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Koláčová forma Emile Henry s vlnitým okrajem je ideální na pečení masových, zeleninových nebo ovocných koláčů Díky krásném designu se forma hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného stolu Průměr formy je 26 cm, výška je 5 cm a objem 1,4 l Forma nemá odnímatelné dno Výhodou keramické formy je rovnoměrné vedení tepla a keramická forma udrží koláč dlouho teplý Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání SPECIFIKACE Průměr: 26 cm Výška: 5 cm Objem: 1,4 l Materiál: keramika Barva: granátová VÝHODY A NEVÝHODY Forma na koláč je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Krásný francouzský design Ideální na pečení sladkých i slaných koláčů (quiche) Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do lednice: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano do 270 °C CO JE QUICHE? Quiche je francouzský slaný koláč, jehož základem je křehké těsto a smetanová náplň Slovo Quiche původně vzniklo zkomolením německého slova Kuchen, což znamená v překladu koláč Nyní je quiche nedílnou součástí francouzské kuchyně Náplň slaného koláče tvoří vejce, tučná smetana a další přísady jako je například slanina, cibule, sýr atd Existuje spousta receptů na francouzský quiche  Křehké těsto je tvořeno pouze dvěma ingrediencemi a to moukou a máslem v poměru zhruba 2:1 V některých receptech najdete také vejce Těsto je nejlepší nechat aspoň hodinu vychladit v lednici, ale můžete ho tam nechat i přes noc Díky tomu se suroviny krásně spojí a při válení nebude těsto tak mazlavé Vyválet byste měli těsto na tloušťku zhruba 3 - 4 mm Doporučujeme válet těsto mezi dvěma listy pečícího papíru Quiche se peče v tradičních formách na quiche, které mají kulatý tvar a vyšší okraj, který je tzv vlnkovaný Koláč často obsahuje dost tuku, a tak nemusíte formu vymazávat Těsto po vyválení přenesete do formy a vyložíte včetně vyššího vroubkovaného okraje Těsto se peče nejprve bez náplně, zatížené fazolemi, které doporučujeme propíchat vidličkou, aby se nenafukovalo Až poté se naplní náplní a peče se dozlatova Výsledkem je křupavé těsto dokola a vláčná náplň, kterou si můžete upravit podle vlastní chuti či…
Další produkty od výrobce Emile Henry
Další produkty v kategorii Formy na koláč

Forma na koláč Emile Henry hluboká granátová 24 cm

star star star star star_border
  • 689 Kč

Forma na koláč KitchenAid 23 cm

star star star star star_half
  • 690 Kč

Forma na dorty KitchenAid 23 cm

star star star star star
  • 790 Kč