Logo Logo
Forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajem slonová kost 26 cm
Forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajem slonová kost 26 cm
Krátky popis Zlevněný produkt Forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajem slonová kost 26 cm od výrobce Emile Henry u nás najdete téměř zadarmo od 799 Kč
Obvyklá cena
  • 799
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289310261319
Hodnocení
4 star star star star star_border
(Celkem 22 hodnocení)
    POPIS Forma na koláč od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Forma na koláč je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s výrazným vlnitým okrajem v barvě slonové kosti Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Koláčová forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Koláčová forma Emile Henry je ideální na pečení masových, zeleninových nebo ovocných koláčů Díky krásném designu se forma hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného stolu Průměr formy je 26 cm, výška je 5 cm a objem 1,4 l Forma nemá odnímatelné dno Výhodou keramické formy je rovnoměrné vedení tepla a keramická forma udrží koláč dlouho teplý Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání SPECIFIKACE Průměr: 26 cm Výška: 5 cm Objem: 1,4 l Materiál: keramika Barva: slonová kost VÝHODY A NEVÝHODY Forma na koláč je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Krásný francouzský design Ideální na pečení sladkých i slaných koláčů (quiche) Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do lednice: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano do 270 °C CO JE QUICHE? Quiche je francouzský slaný koláč, jehož základem je křehké těsto a smetanová náplň Slovo Quiche původně vzniklo zkomolením německého slova Kuchen, což znamená v překladu koláč Nyní je quiche nedílnou součástí francouzské kuchyně Náplň slaného koláče tvoří vejce, tučná smetana a další přísady jako je například slanina, cibule, sýr atd Existuje spousta receptů na francouzský quiche  Křehké těsto je tvořeno pouze dvěma ingrediencemi a to moukou a máslem v poměru zhruba 2:1 V některých receptech najdete také vejce Těsto je nejlepší nechat aspoň hodinu vychladit v lednici, ale můžete ho tam nechat i přes noc Díky tomu se suroviny krásně spojí a při válení nebude těsto tak mazlavé Vyválet byste měli těsto na tloušťku zhruba 3 - 4 mm Doporučujeme válet těsto mezi dvěma listy pečícího papíru Quiche se peče v tradičních formách na quiche, které mají kulatý tvar a vyšší okraj, který je tzv vlnkovaný Koláč často obsahuje dost tuku, a tak nemusíte formu vymazávat Těsto po vyválení přenesete do formy a vyložíte včetně vyššího vroubkovaného okraje Těsto se peče nejprve bez náplně, zatížené fazolemi, které doporučujeme propíchat vidličkou, aby se nenafukovalo Až poté se naplní náplní a peče se dozlatova Výsledkem je křupavé těsto dokola a vláčná náplň, kterou si můžete upravit podle vlastní chuti či fantazie Quiche je dobrý teplý i…
Další produkty od výrobce Emile Henry

Emile Henry sada Tajine 32cm

star star star star star
  • 2699 Kč

Fondue Emile Henry set granátová 24 cm 2,5 l

star star star star star_half
  • 2675 Kč

Emile Henry Dóza na olej, granátová

star star star star star_border
  • 849 Kč
Další produkty v kategorii Formy na koláč