Logo Logo
Forma na koláč Emile Henry slonová kost 24 cm
Forma na koláč Emile Henry slonová kost 24 cm
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Forma na koláč Emile Henry slonová kost 24 cm od výrobce Emile Henry u nás najdete nejlevněji od 709 Kč
Obvyklá cena
  • 709
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289310260244
Hodnocení
4.7 star star star star star
(Celkem 22 hodnocení)
    POPIS Keramická forma na koláč od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Forma na koláč je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s vlnitým okrajem Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Koláčová forma je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Hluboká forma na koláč Emile Henry je skvělým pomocníkem při pečení francouzského koláče Quiche, křehkých koláčů, ovocných, zeleninových i masových koláčů Díky krásném designu se forma hodí i na servírování a bude krásnou ozdobou vašeho prostřeného stolu Průměr formy je 24 cm, výška je 5 cm a objem 1,3 l Forma nemá odnímatelné dno Výhodou keramické formy je rovnoměrné vedení tepla a keramická forma udrží koláč dlouho teplý Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání SPECIFIKACE Průměr: 24 cm Výška: 5 cm Objem: 1,3 l Materiál: keramika Barva: slonová kost VÝHODY A NEVÝHODY Forma na koláč je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Krásný francouzský design Ideální na pečení sladkých i slaných koláčů (quiche) Vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do lednice: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano do 270 °C CO JE QUICHE? Quiche je francouzský slaný koláč, jehož základem je křehké těsto a smetanová náplň Slovo Quiche původně vzniklo zkomolením německého slova Kuchen, což znamená v překladu koláč Nyní je quiche nedílnou součástí francouzské kuchyně Náplň slaného koláče tvoří vejce, tučná smetana a další přísady jako je například slanina, cibule, sýr atd Existuje spousta receptů na francouzský quiche  Křehké těsto je tvořeno pouze dvěma ingrediencemi a to moukou a máslem v poměru zhruba 2:1 V některých receptech najdete také vejce Těsto je nejlepší nechat aspoň hodinu vychladit v lednici, ale můžete ho tam nechat i přes noc Díky tomu se suroviny krásně spojí a při válení nebude těsto tak mazlavé Vyválet byste měli těsto na tloušťku zhruba 3 - 4 mm Doporučujeme válet těsto mezi dvěma listy pečícího papíru Quiche se peče v tradičních formách na quiche, které mají kulatý tvar a vyšší okraj, který je tzv vlnkovaný Koláč často obsahuje dost tuku, a tak nemusíte formu vymazávat Těsto po vyválení přenesete do formy a vyložíte včetně vyššího vroubkovaného okraje Těsto se peče nejprve bez náplně, zatížené fazolemi, které doporučujeme propíchat vidličkou, aby se nenafukovalo
Další produkty od výrobce Emile Henry
Další produkty v kategorii Formy na koláč