Logo Logo
Hořčičná chilli omáčka s medem My Chilli 185 ml
Hořčičná chilli omáčka s medem My Chilli 185 ml
Krátky popis Diskontní produkt Hořčičná chilli omáčka s medem My Chilli 185 ml od výrobce My Chilli u nás najdete výhodně od 139 Kč
Obvyklá cena
  • 139
Výrobce/Značka
My Chilli
EAN 8594180500013
Hodnocení
  POPIS Hořčičná chilli omáčka od výrobce My Chilli je vyrobená z farmářských moravských surovin Tato chilli omáčka získala 3 místo na celosvětové soutěži World Hot Sauce Adwards v americké Lousianě a další významná ocenění Jedná se o naprosto unikátní chilli omáčku na českém trhu, která je vytvořena z kvalitních ingrediencí a má skvěle vyvážený poměr koření, chilli a kvalitního medu Pikantnost jí dodávají sušené chilli papričky odrůdy Bhut Jolokia, což je jedna z nejpálivějších chilli papriček světa Její použití je velmi univerzální  SPECIFIKACE Složení: hořčice 51 % (pitná voda, hořčičné semeno, ocet, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), cukr, ocet, jablečná šťáva, med 6 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl, cukr, pšeničná mouka, sójový extrakt), hořčičné semeno, chilli sušené (Jolokia), směs koření Alergeny: Obsahuje hořčici, sóju Stupeň pálivosti:        Objem: 185 ml Země původu: Česká republika PRAKTICKÉ RADY Spotřebujte před datem uvedeným na obale Spotřebujte před datem uvedeným na obale Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 4 týdnů RECEPT NA VEPŘOVOU PANENKU S FAZOLKAMI Ingredience vepřová panenka (cca 0,5 kg), vepřové sádlo, hrst čerstvých lístků šalvěje, 100 g anglické slaniny, 450 g zelených fazolek, stroužek česneku, sůl, pepř, hořčičná chilli omáčka s medem My Chilli k podávání Postup 1 Vepřovou panenku odblaňte a rozkrojte ji na dvě poloviny  2 Na pánvi rozpusťte sádlo a zprudka na něm panenku opečte ze všech stran (cca 2 - 3 minuty)  3 Pekáč vyložte lístky šalvěje a na ně dejte opečenou panenku Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 15 minut (aby byla dostatečně propečená, ale by nebyla suchá tzn aby zůstala uvnitř růžová)  4 Fazolkám uřízněte špičky a vařte je asi 5 minut ve vroucí osolené vodě Pak je rychle zchlaďte v ledové vodě, aby zůstaly zelené  5 Slaninu nakrájejte na kostičky a osmahněte ji ve výpeku z panenky Pak do ní vmíchejte uvařené fazolky a dejte stranou 6 Panenku po dopečení nechte 5 minut odpočinout Podávejte se slaninovými fazolkami a hořčičnou chilli omáčkou Zdroj receptu: wwwmy-chillieu/products/honey-mustard-sauce NAGA BHUT JOLOKIA Chilli paprička odrůdy Naga Bhut Jolokia dosahuje extrémní pálivosti 1 041 427 SHU (Scovilleho jednotek pálivosti) Tato chilli paprička byla od roku 2007 byla uvedena v Guinnessově knize rekordů jako nejpálivější chilli paprička světa Než ji předběhla paprička Trinidad Scorpion Moruga a později Carolina Reaper s 2 200 000 SHU Naga Bhut Jolokia vznikla křížením chilli papriček druhu Chinense a Frutescens Pochází z Indie, ale pěstuje se i na Srí Lance (zde je známá pod názvem Nai Mirris - Cobra chilli) Zajímavostí je, že si ji domorodci ze severovýchodní Indie rozmazávají na ploty nebo ji používají jako dýmovnici na ochranu proti divokým slonům Využívá se…
Další produkty od výrobce My Chilli
Další produkty v kategorii Chilli omáčky