Logo Logo
Hořká čokoláda do fontány Callebaut 57,6% 500 g (2 x 250 g)
Hořká čokoláda do fontány Callebaut 57,6% 500 g (2 x 250 g)
Krátky popis Zlevněný produkt Hořká čokoláda do fontány Callebaut 57,6% 500 g (2 x 250 g) od výrobce Callebaut u nás najdete ve slevě od 199 Kč
Obvyklá cena
  • 199
Výrobce/Značka
Callebaut
EAN 5410522513998
Hodnocení
   POPIS Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu čokoládové fontány s obsahem 57,6 % kakaa vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a kakaového prášku  UPOZORNĚNÍ: Při vysokých letních teplotách negarantujeme, v jakém stavu vám čokoláda přijde Čokoláda se totiž při vysokých teplotách rozpouští SPECIFIKACE Složení: kakaový prášek, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní extrakt z pravé vanilky Min obsah kakaa: 57,6%Alergeny: Obsahuje sóju Může obsahovat stopy ořechů a mléka (laktózy) Hmotnost: 500 g Upozornění: Čokoládu do fontány objednáváme ve 2,5 kg balení a sami ji balíme do menších balíčků Čokoládu Callebaut tedy neobdržíte v originálním balení, ale v hezkém papírovém sáčku Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění Děkujeme za pochopení *Fotografie je pouze ilustrační NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pro 100 gramů) Kalorie: 2406 kJ / 575 kcal Tuky: 41 g z toho nasycené mastné kyseliny: 25 g Sacharidy: 42 g z toho cukry: 40 g Bílkoviny: 4,8 g Sůl: 0,01 g TIPY NA PŘÍPRAVU ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná tmavá čokoláda Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny pro získání ideální chuti i textury čokolády Pokud chcete docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33% smetany Čokoládové pecičky sypte přímo do samotné fontány bez předchozích úprav Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády rozpustit předem ve vodní lázni RECEPT NA ČOKOLÁDOVÉ FONDUE Ingredience500 - 600 g kvalitní čokolády do fontány (doporučujeme vysokoprocentní, ale kdo má rád může použít mléčnou či bílou čokoládu), 1 - 1,2 kg čerstvého ovoce (jahody, banány, hrozny atd), 100 g para ořechů - volitelné Postup1 Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přelijte ji do misky na fondue2 Ovoce očistěte a pokrájejte, ořechy nasekejte Všechno nasypte do misky a spolu s čokoládou přineste na stůl3 Každý z hostů si s pomocí napichovátek na fondue namáčí ovoce v čokoládě a obaluje v nasekaných ořechách Zdroj receptu: wwwapetitonlinecz CO JE FONDUE? Slovo fondue pochází z francouzštiny a znamená tavená Toto slovo se vyslovuje [fondü] Původně bylo sýrové fondue - sýr roztavený nad ohněm a vzniklo v Savojsku ve francouzské části Švýcarska, kde je nyní fondue národním pokrmem Do rozpuštěného sýra se namáčí maso nebo kousky pečiva Dnes existuje i čokoládové fondue - do rozpuštěné čokolády se namáčí kousky čerstvého ovoce jako jsou například jahody, hrozny, banány apod  Čokoláda se rozpustí ve vodní lázni, sýr v kastrůlku na sporáku Doporučujeme používat na čokoládové fondue kvalitní čokoládu určenou k přípravě čokoládové fontány Můžete použít hořkou s vysokým obsahem kakaa, jemnou mléčnou nebo lahodnou bílou čokoládu, záleží na vašich preferencích Sýr rovněž používejte kvalitní s výraznější chutí jako například gruyère, ementál, raclette atd Můžete použít i několik druhů sýrů, přidat koření nebo třeba česnek Pod nádobou na fondue je svíčka nebo kahan, který zahřívá…
Další produkty od výrobce Callebaut
Další produkty v kategorii Čokoláda do fontány