Logo Logo
Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD
Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD
Krátky popis Diskontní produkt Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD od výrobce ZWILLING u nás najdete zlevněný od 14750 Kč
Obvyklá cena
  • 9199
  • 14750 Kč
  • 38 %
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 4009839276019
Hodnocení
4.4 star star star star star_half
(Celkem 26 hodnocení)
"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše" Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení 20 cm dlouhá čepel a komfortní rukojeť "D" tvaru zajistí, že máte nad řezáním plnou kontrolu Specifický tvar záštity skvěle podpoří asijský úchop nože Nůž GYUTOH si svou oblibu získal i mezi šéfkuchaři západního stylu vaření Specifikace: délka čepele 20 cm, délka rukojeti 13,7 cm, hmotnost 0,187 kg Řada nožů MIYABI 5000MCD kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný design Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 100 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný damascénský květinový vzor K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 19 ° Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícícho brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena z břízy Masur Struktura a zrnitost dřeviny je na každém kusu jedinečná Použitý materiál dokonale symbolizuje japonskou úctu k přírodě Sofistikované zdobení rukojeti spočívá v detailech asijského stylu – nerezová patka s logem, mozaikově strukturovaný zdobný čep a červená linka přinášejí silný estetický zážitek Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 Tvrdost 63 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 101 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" z břízy Masur Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14 století Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J A HENKELS Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí Čepel můžete v rámci péče otřít hadříkem namočeným v oleji, zvýší se odolnost vůči korozi Skladujte nůž na bezpečném místě
Další produkty od výrobce Zwilling
Zwilling brusný kámen - Twin stone Pro SLEVA

Zwilling brusný kámen - Twin stone Pro

star star star star star_border
  • 2399 Kč
  • 2999 Kč
  • 20 %

ZWILLING Miyabi Japonský nůž Santoku 18 cm 7000D

star star star star star_border
  • 6199 Kč

Zwilling Four Star nůž filetovací 18 cm

star star star star star
  • 2140 Kč

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 24 cm 7000D Gyutoh

star star star star star_border
  • 7499 Kč
Další produkty v kategorii Nove
Sada nožů s hnědým blokem, ocílkou a nůžkami 13dílná Classic Top cena

Sada nožů s hnědým blokem, ocílkou a nůžkami 13dílná Classic

star star star star star_border
  • 12990 Kč
  • 20811 Kč
  • 38 %
Dárková sada kapesních nožů 27 g 3dílná wood SLEVA

Dárková sada kapesních nožů 27 g 3dílná wood

star star star star star_border
  • 1699 Kč
  • 2886 Kč
  • 41 %
Odpadkový koš Single Boy 13 l světle zelený SLEVA

Odpadkový koš Single Boy 13 l světle zelený

star star star star star
  • 1599 Kč
  • 2649 Kč
  • 40 %
Servírovací měděná pánev s bronzovými uchy Ø 20 cm cínovaná SLEVA

Servírovací měděná pánev s bronzovými uchy Ø 20 cm cínovaná

star star star star star_border
  • 2099 Kč
  • 3521 Kč
  • 40 %
Čínský kuchařský nůž Classic Ikon s brouskem SLEVA

Čínský kuchařský nůž Classic Ikon s brouskem

star star star star star_half
  • 3999 Kč
  • 6049 Kč
  • 34 %
Kapesní ultralehký nůž black wood 37 g juniper SLEVA

Kapesní ultralehký nůž black wood 37 g juniper

star star star star star_border
  • 819 Kč
  • 1325 Kč
  • 38 %