Logo Logo
Kaiser Forma na koláč/pizzu Cuisine Line 32 x 3 cm
Kaiser Forma na koláč/pizzu Cuisine Line 32 x 3 cm
Krátky popis Unikátní produkt Kaiser Forma na koláč/pizzu Cuisine Line 32 x 3 cm od výrobce Kaiser u nás najdete téměř zadarmo od 499 Kč
Obvyklá cena
  • 399
  • 499 Kč
  • 20 %
Výrobce/Značka
Kaiser
EAN 4006932635088
Hodnocení
POPIS Forma na koláč z kolekce Cuisine Line od výrobce Kaiser je vyrobena z železného materiálu a je opatřena smaltovanou nepřilnavou vrstvou, která brání přichytávání, umožňuje pohodlné servírování, snadné čištění a brání poškrábání při krájení Železo výborně vede teplo Forma je tepelně odolná do 450 °C Je vhodná do myčky na nádobí, ale není možné ji používat na přímém zdroji tepla - sporáku  Při manipulaci horkou formou vždy používejte chňapky Forma je poměrně těžká a je vyrobena v profesionální kvalitě Splňuje ty nejvyšší nároky při pečení Ideální na koláče, quiche (slaný francouzský koláč) nebo na pizzu SPECIFIKACE Průměr: 32 cm Výška: 3 cm Materiál: železo, smaltovaný nepřilnavý povrch Barva: černá VÝHODY A NEVÝHODY Forma je vyrobena ze železa, které má výbornou tepelnou vodivost, je odolné a má dlouhou životnost Nepřilnavý povrch brání přichytávání a umožňuje jednoduché čištění Tepelná odolnost až do 450 °C Odolnost proti poškrábání při krájení Díky kvalitním použitým materiálům je možné mýt formu v myčce PRAKTICKÉ RADY Vhodné do trouby: Ano, do 450 °C Vhodné do myčky: Ano CO JE QUICHE? Quiche je francouzský slaný koláč, jehož základem je křehké těsto a smetanová náplň Slovo Quiche původně vzniklo zkomolením německého slova Kuchen, což znamená v překladu koláč Nyní je quiche nedílnou součástí francouzské kuchyně Náplň slaného koláče tvoří vejce, tučná smetana a další přísady jako je například slanina, cibule, sýr atd Existuje spousta receptů na francouzský quiche  Křehké těsto je tvořeno pouze dvěma ingrediencemi a to moukou a máslem v poměru zhruba 2:1 V některých receptech najdete také vejce Těsto je nejlepší nechat aspoň hodinu vychladit v lednici, ale můžete ho tam nechat i přes noc Díky tomu se suroviny krásně spojí a při válení nebude těsto tak mazlavé Vyválet byste měli těsto na tloušťku zhruba 3 - 4 mm Doporučujeme válet těsto mezi dvěma listy pečícího papíru Quiche se peče v tradičních formách na quiche, které mají kulatý tvar a vyšší okraj, který je tzv vlnkovaný Koláč často obsahuje dost tuku, a tak nemusíte formu vymazávat Těsto po vyválení přenesete do formy a vyložíte včetně vyššího vroubkovaného okraje Těsto se peče nejprve bez náplně, zatížené fazolemi, které doporučujeme propíchat vidličkou, aby se nenafukovalo Až poté se naplní náplní a peče se dozlatova Výsledkem je křupavé těsto dokola a vláčná náplň, kterou si můžete upravit podle vlastní chuti či fantazie Quiche je dobrý teplý i studený Ideální na oběd, večeři nebo třeba na svačinu Vyzkoušejte třeba pórkový, cibulový, chřestový nebo třeba slaninový quiche QUICHE SE SLANINOU, ŠPENÁTEM A CHEDAREM Ingredience180 g hladké mouky, 80 g másla (trochu změklého), cca 2 lžíce studené vody, zarovnaná lžička soli Náplň: 20 dkg anglické slaniny na plátky, 150 g sýru cheddar, 60 g baby špenátu, 1 větší cibule, 4 vejce, 300 ml smetany ke šlehání 31%, sůl a pepř Dále se vám bude hodit:  kulatá forma na koláč s průměrem 24 cm potravinová fólie a alobal, luštěnina na zatížení těsta (rýže, čočka, fazole), vejce na potření těsta Postup1 Do misky nasypte mouku, sůl a přidejte na menší kousky nakrájené máslo Vypracujte drobenku, do…
Další produkty od výrobce Kaiser
Další produkty v kategorii Slevy 30-40%