Logo Logo
Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 37,8 % 500 g
Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 37,8 % 500 g
Krátky popis Unikátní produkt Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 37,8 % 500 g od výrobce Callebaut u nás najdete levně od 199 Kč
Obvyklá cena
  • 199
Výrobce/Značka
Callebaut
EAN 5410522514971
Hodnocení
   POPIS Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu mléčné čokoládové fontány s obsahem 37,8 % kakaa vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a kakaového prášku  UPOZORNĚNÍ: Při vysokých letních teplotách negarantujeme, v jakém stavu vám čokoláda přijde Čokoláda se totiž při vysokých teplotách rozpouští SPECIFIKACE Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní extrakt z pravé vanilky   Min obsah kakaa: 37,8%, minimálně 19,4% mléčného podílu Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu) Může obsahovat stopy ořechů Hmotnost: 500 g  Upozornění: Čokoládu do fontány objednáváme ve 2,5 kg balení a sami ji balíme do menších balíčků Čokoládu Callebaut tedy neobdržíte v originálním balení, ale v hezkém papírovém sáčku Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění Děkujeme za pochopení *Fotografie je pouze ilustrační NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pro 100 gramů) Kalorie: 2449 kJ / 585 kcal Tuky: 40 g z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g Sacharidy: 48 g z toho cukry: 47 g Bílkoviny: 6,5 g Sůl: 0,19 g TIPY NA PŘÍPRAVU ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná čokoláda Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny pro získání ideální chuti i textury čokolády Pokud chcete docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33% smetany Čokoládové pecičky sypte přímo do samotné fontány bez předchozích úprav Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády rozpustit předem ve vodní lázni RECEPT NA ČOKOLÁDOVÉ FONDUE Ingredience500 - 600 g kvalitní čokolády do fontány (doporučujeme vysokoprocentní, ale kdo má rád může použít mléčnou či bílou čokoládu), 1 - 1,2 kg čerstvého ovoce (jahody, banány, hrozny atd), 100 g para ořechů - volitelné Postup1 Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přelijte ji do misky na fondue2 Ovoce očistěte a pokrájejte, ořechy nasekejte Všechno nasypte do misky a spolu s čokoládou přineste na stůl3 Každý z hostů si s pomocí napichovátek na fondue namáčí ovoce v čokoládě a obaluje v nasekaných ořechách Zdroj receptu: wwwapetitonlinecz CO JE FONDUE? Slovo fondue pochází z francouzštiny a znamená tavená Toto slovo se vyslovuje [fondü] Původně bylo sýrové fondue - sýr roztavený nad ohněm a vzniklo v Savojsku ve francouzské části Švýcarska, kde je nyní fondue národním pokrmem Do rozpuštěného sýra se namáčí maso nebo kousky pečiva Dnes existuje i čokoládové fondue - do rozpuštěné čokolády se namáčí kousky čerstvého ovoce jako jsou například jahody, hrozny, banány apod  Čokoláda se rozpustí ve vodní lázni, sýr v kastrůlku na sporáku Doporučujeme používat na čokoládové fondue kvalitní čokoládu určenou k přípravě čokoládové fontány Můžete použít hořkou s vysokým obsahem kakaa, jemnou mléčnou nebo lahodnou bílou čokoládu,…
Další produkty od výrobce Callebaut
Další produkty v kategorii Čokoláda do fontány