Logo Logo
Mléčná čokoláda Tropilia Valrhona 29% 250 g
Mléčná čokoláda Tropilia Valrhona 29% 250 g
Krátky popis Exkluzívní produkt Mléčná čokoláda Tropilia Valrhona 29% 250 g od výrobce Valrhona u nás najdete výhodně od 129 Kč
Obvyklá cena
  • 129
Výrobce/Značka
Valrhona
EAN 3395324019645
Hodnocení
    POPIS Mléčné čokoládové pecičky Tropilia Milk s obsahem kakaa 29 % Vyhovují každodenním potřebám šéfcukrářů i cukrářských amatérů a nadšenců Snadno se používají, mají široké možnosti využití a konzistentní kvalitu a chuť Vyvážený obsah kakaa je velmi vhodný pro kombinování chutí a zaručuje, že kakao a hořkost čokolády nepřebije ostatní chutě vašich cukrářských výtvorů Lze použít například pro výrobu čokoládové pěny (mousse), čokoládové omáčky, zmrzliny a sorbetů, horké čokolády, čokoládových polev nebo čokoládových krémů  UPOZORNĚNÍ: Při vysokých letních teplotách negarantujeme, v jakém stavu vám čokoláda přijde Čokoláda se totiž při vysokých teplotách rozpouští SPECIFIKACE Složení: kakaové boby (min 29 %), kakaové máslo, cukr, emulgátory (sójový lecitin), sušené plnotučné mléko Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu) Může obsahovat stopy ořechů a vajec Hmotnost: 250 g Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 20 kg balení a sami ji balíme do menších balíčků Čokoládu Valrhona tedy neobdržíte v originálním balení, ale v hezkém papírovém sáčku Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění Děkujeme za pochopení *Fotografie je pouze ilustrační NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pro 100 gramů) Kalorie: 2272 kJ / 543 kcal Tuky: 33 g z toho nasycené mastné kyseliny: 20 g Sacharidy: 55 g z toho cukry: 44 g Bílkoviny: 7 g Soli: 0,2 g PRAKTICKÉ RADY Skladujte na suchém místě při konstantní teplotě mezi 16 - 18 °C po dobu max 14 měsíců ČOKOLÁDOVÁ PĚNA Ingredience 200 g mléčné čokolády, 4 vejce (zvlášť žloutky a bílky), 1 lžíce kávového likéru (můžete vyzkoušet i jiný likér, volitelné), 300 ml smetany (31 - 33 %) K servírování šlehačka (ušlehaná) nebo zmrzlina, čokoládové hoblinky Postup 1 Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a dejte stranou 2 Žloutky prošlehejte s likérem a pomalu zapracujte do vychladlé rozpuštěné čokolády 3  Vyšlehejte šlehačku a opatrně vmíchejte do čokoládové směsi 4 Bílky vyšlehejte je do tuha a lehce je vmíchejte do čokoládové směsi 5 Naplňte misky nebo skleničky a nechte vychladit přes noc nebo alespoň 4 - 6 hodin 6 Podávejte s vyšlehanou šlehačkou nebo zmrzlinou s hoblinkami čokolády Zdroj receptu a obrázku k receptu: wwwtastecomau ČOKOLÁDA A JE JÍ VLIV NA ZDRAVÍ Kvalitní vysokoprocentní čokoláda (alespoň 70 % obsahu kakaa) snižuje krevní tlak, působí pozitivně na srdce a cévy, jako prevence infarktu, snižuje cholesterol a srážlivost krve, prokrvuje tělo Čokoláda obsahuje antioxidanty, které působí jako prevence rakoviny Také obsahuje hořčík, draslík, fosfor, železo, vápník, měď, fluor Čokoláda povzbuzuje, zlepšuje psychiku, zmírňuje úzkost, má příznivý vliv na činnost mozku, zlepšuje pozornost, snižuje únavu, chrání před artritidou a různými alergiemi Navíc má afrodiziakální účinky Čokoládu je však nutné konzumovat v přiměřeném množství Doporučujeme 10 g čokolády denně DRUHY ČOKOLÁDY Hořká čokoláda obsahuje vysoký podíl kakaa Hořká čokoláda musí obsahovat minimálně 35 % kakaové sušiny (za kvalitní čokoládu se považuje ta s minimálně 50 % kakaových přísad) Hořká čokoláda obsahuje pouze…
Další produkty od výrobce Valrhona
Další produkty v kategorii Čokoláda na vaření