Logo Logo
Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126
Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126
Krátky popis Unikátní produkt Profi Cook Ponorný vařič Sous Vide SV 1126 od výrobce Profi Cook u nás najdete zlevněný od 2499 Kč
Obvyklá cena
  • 2499
  • 2999 Kč
  • 17 %
Výrobce/Značka
Profi Cook
EAN 4006160011265
Hodnocení
POPIS Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač Elektronický volič teploty je modře podsvícen a umožní vám nastavení teploty v rozsahu od 25 do 100 °C (po 0,1 °C)  Vařič má funkci udržování teploty, funkci automatického vypnutí při nízké hladině vody a lze použít jako jogurtovač Konstantní teplota se udržuje díky preciznímu oběhovému čerpadlu a vodní cirkulace je 7 - 8 l/min Dále vás potěší 99hodinový časovač a nastavitelný montážní klip Vařič SV 1126 se snadno ovládá a čistí Má dotykový ovládací panel Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a je opatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách SPECIFIKACE Příkon: 800 W Napětí: 230 V Frekvence: 50 Hz Typ vařiče: ponorný Rozsah teplot: 25 - 100 °C (po 0,1 °C) Max odchylka teploty: +/- 0,5 °C Cirkulace vody: 7 - 8 l / min Časovač: až 99 h Materiál: nerezové tělo, odolný plast (úchop) Barva: stříbrná, černá   A jak to vlastně funguje? Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu     Ochutit   Zavakuovat   Zlehka vařit Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem    Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby…
Další produkty od výrobce Profi Cook
Další produkty v kategorii Sous vide přístroje