Logo Logo
Ramequin Ø 10 cm, slonová kost - Emile Henry
Ramequin Ø 10 cm, slonová kost - Emile Henry
Krátky popis Diskontní produkt Ramequin Ø 10 cm, slonová kost - Emile Henry od výrobce Emile Henry u nás najdete v akcii od 205 Kč
Obvyklá cena
  • 205
Výrobce/Značka
Emile Henry
EAN 3289310210102
Hodnocení
4.2 star star star star star_border
(Celkem 22 hodnocení)
     POPIS Zapékací miska Ramekin (ve francouzštině Ramequin) od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala Zapékací miska je ideální na Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty jako je např Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd a je vhodná i na přípravu slaných dobrot Emile Herny je rodinná firma Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí Průměr misky je 10,5 cm, výška 5,5 cm, a objem 0,25 l Výhodou keramické zapékací misky je rovnoměrné vedení tepla a miska udrží pokrm dlouho teplý Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání SPECIFIKACE Průměr: 10,5 cm Výška: 6 cm Objem: 0,25 l Materiál: keramika Barva: slonová kost Záruka: 10 let na výrobní vady  VÝHODY A NEVÝHODY Zapékací miska je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům Ručně vyrobeno Netradiční tvar, krásný francouzský design Miska Ramekin je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku Ideální na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atd PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Ano Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C Vhodné do chladničky: Ano Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C Co je Crème brûlée Crème brûlée je francouzský dezert, který se skládá pouze ze 4 ingrediencí Na jeho přípravu vám bude stačit pouze kvalitní smetana ke šlehání, žloutky, vanilkový lusk, krupicový cukr a hnědý třtinový na flambování Bude se vám hodit žáruzdorná zapékací miska zvaná Ramekin a flambovací pistole, která vám pomůže vytvoži na povrchu jemného dezertu křupavou krustičku z cukru Recept na Crème brûlée 250 ml 12% smetany, 250 ml smetany ke šlehání, 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrábaný, 4 žloutky, 70 g co nejjemnějšího cukru krupice + 8 lžiček na posypání (na posypání můžete použít cukr třtinový) Postup:1 Předehřejte troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C 2 Oba druhy smetany, vyškrábnutá vanilková semínka i prázdný lusk dejte do rendlíku a na mírném ohni pomalu prohřívejte těsně pod bod varu Odstavte 3 Žloutky a cukr utřete dohusta a dosvětla Poté…
Další produkty od výrobce Emile Henry

Emile Henry ramequin, 10 cm, fenyklová

star star star star star_border
  • 159 Kč

Emile Henry ramequin set 2 ks, granátová, 10 cm

star star star star star_border
  • 405 Kč
Oválný keramický pekáč s poklicí Emile Henry višňová 41,5 x 24 cm 5,8 l SLEVA

Oválný keramický pekáč s poklicí Emile Henry višňová 41,5 x 24 cm 5,8 l

star star star star star_border
  • 1599 Kč
  • 2559 Kč
  • 38 %

Hmoždíř Emile Henry fenyklová 14 cm

star star star star star_half
  • 639 Kč
Oválný keramický pekáč s poklicí Emile Henry višňová 41,5 x 24 cm 5,8 l SLEVA

Oválný keramický pekáč s poklicí Emile Henry višňová 41,5 x 24 cm 5,8 l

star star star star star_border
  • 1599 Kč
  • 2559 Kč
  • 38 %

Emile Henry odkládací miska na vařečky, granátová

star star star star star_border
  • 525 Kč
Další produkty v kategorii Zapékací misky a pekáče

KitchenAid keramický mini pečící set 2ks KBLR02MBOB

star star star star star_border
  • 990 Kč
Emile Henry ramequin, 10 cm, fenyklová SLEVA

Emile Henry ramequin, 10 cm, fenyklová

star star star star star_half
  • 159 Kč
  • 205 Kč
  • 22 %