Logo Logo
Sada nožů s nůžkami 3dílná Classic
Sada nožů s nůžkami 3dílná Classic
Krátky popis Diskontní produkt Sada nožů s nůžkami 3dílná Classic od výrobce WÜSTHOF u nás najdete nejlevněji od 5689 Kč
Obvyklá cena
  • 5689
  • 5974 Kč
  • 5 %
Výrobce/Značka
WÜSTHOF
EAN 4002293928500
Hodnocení
Čínský kuchařský nůž Classic je ideální na přípravu masa, ryb a zeleniny dle tradičního čínského způsobu Svým tvarem sice připomíná sekáček na maso, ale tloušťka hřbetu čepele je menší Není tak vhodný na sekání Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety Kuchyňské nůžky jsou nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti S jejich pomocí lze kromě běžného stříhání papíru, provázku či fólií také stříhat bylinky, zeleninu nebo porcovat ryby a drůbež Nůžky jsou opatřeny mechanismem pro snadné čištění Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15 Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a…
Další produkty od výrobce WÜSTHOF
Další produkty v kategorii Výprodej