Logo Logo
Teploměr na víno Clever & More, WMF
Teploměr na víno Clever & More, WMF
Krátky popis Zlevněný produkt Teploměr na víno Clever & More, WMF od výrobce WMF u nás najdete v akcii od 339 Kč
Obvyklá cena
  • 339
Výrobce/Značka
WMF
EAN 4000530592279
Hodnocení
POPIS Teploměr na víno z kolekce Clever & More od výrobce WMF je vyroben z nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi a má krásný moderní vzhled Teploměr má průměr 6,5 - 7 cm - přizpůsobí se velikosti láhve Teploměr obklopí láhev vína a zvenčí změří jeho teplotu Umožní podávat víno při správné teplotě Ideální jako dárek pro milovníky vína  SPECIFIKACE Průměr: 6,5 - 7 cm (flexibilní) Výška: 6 cm Materiál: nerezová ocel 18/10 Cromargan® Barva: stříbrná, černá VÝHODY A NEVÝHODY Teploměr je vyroben z nerezové oceli 18/10, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost Průměr teploměru se přizpůsobí velikosti láhve Měření teploty vína zvenčí  Umožní servírovat víno při požadované teplotě Originální dárek pro milovníky vína O žádné nevýhodě nevíme NEREZOVÁ OCEL 18/10 CROMARGAN® Nerezová ocel je velmi žádaným materiálem pro kuchyňské vybavení jako jsou příbory, hrnce, pánve atd Nerezová ocel, jak již název napovídá nereziví - je odolná proti korozi, má dlouhou životnost, nepohlcuje chuť ani pach, je hygienická a snadno se čistí Nerezová ocel je také oblíbená pro krásný vzhled Co znamená 18/10? Nerezová ocel 18/10 Cr-Ni je tzv potravinářská ocel (vhodná na nádobí) a obsahuje 18 % chromu, 10% niklu a 72 % oceli Cromargan® je ušlechtilá nerezová oceli 18/10 společnosti WMF Z latiny Crom (=chrom), argan (=stříbro), což vyjadřuje krásný lesklý vzhled nerezové oceli ČERVENÉ VÍNO Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů - jedině tento druh vína v sobě totiž obsahuje červené barvivo Výroba probíhá nakvašením nebo tepelným zpracováním modrých hroznů Rmut (hmota, která vzniká rozemletím bobulí vinné révy) se nechá několik dní kvasit a slupky hroznů tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou Kvašení probíhá na rozdíl od bílého vína delší dobu a při vyšší teplotě Červené víno také obsahuje více tříslovin (rostlinné látky s trpkou, svíravou nebo hořkou chutí) a resveratrolu (přírodní látka ze slupek a z jadérek bobulí modrého vína) než bílé víno 2 dl červeného vína obsahují zhruba 600 μg (mikrogramů) resveratrolu BÍLÉ VÍNO Bílé víno se vyrábí z bílých, růžových, červených nebo modrých hroznů vinné révy Rmut se při výrobě vína okamžitě lisuje a výsledkem je čistý mošt, který potom kvasí Bílá vína, která jsou vyrobena z červených nebo modrých hroznů se označují jako klaret RŮŽOVÉ VÍNO Růžové víno se vyrábí z modrých hroznů vinné révy a při výrobě nedochází k nakvašení  JAK JE TO SE SLADKOSTÍ VÍN? Suché víno obsahuje max 4 g zbytkového cukru / 1 l vínaPolosuché víno obsahuje 4,1 - 12 g zbytkového cukru / 1 l vínaPolosladké víno obsahuje 12,1 - 45 g zbytkového cukru / 1 l vínaSladké víno obsahuje min 45 g zbytkového cukru / 1 l vína   PŘI JAKÉ TEPLOTĚ SERVÍROVAT VÍNO? Lehká bílá vína odrůdy Ryzlink, Rulandské šedé, Chablis servírujte při teplotě 6 - 9 °CTěžká bílá vína odrůdy Chardonnay, Scheurebe servírujte při teplotě 10 - 12 °CRůžová vína odrůdy Rulandské modré servírujte při teplotě 6 - 8 °CMladá a lehká červená vína odrůdy Modrý Portugal, Pinot Meunier servírujte při teplotě 11 -…
Další produkty od výrobce WMF
Další produkty v kategorii Kuchyňské teploměry