Logo Logo
Vidlička a nůž na maso Grand Prix II
Vidlička a nůž na maso Grand Prix II
Krátky popis Diskontní produkt Vidlička a nůž na maso Grand Prix II od výrobce WÜSTHOF u nás najdete zlevněný od 3579 Kč
Obvyklá cena
  • 3579
  • 3758 Kč
  • 5 %
Výrobce/Značka
WÜSTHOF
EAN 4002293964508
Hodnocení
Nůž na maso Grand Prix II je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně Vidlička na maso Grand Prix II je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci Série Grand Prix II Vysoce funkční kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Ergonomická, protiskluzová rukojeť ze syntetiky Bezespárá, opatřená nerezovou aplikací s logem značky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí pro dokonalou hygienu Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává Moderní série nožů Grand Prix II, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme jednoduchým čistým designem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití Rukojeť nožů Grand Prix II vyrobená z odolné syntetiky v černé barvě je velmi pohodlná na použití nejen pro svůj ergonomický tvar, ale také pro protiskluzový povrch použitého materiálu Ten snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu s protiskluzovým povrchem, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám Lze ji mýt v myčce nádobí Bezespárý design a dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou Postačí několikrát opatrně…
Další produkty od výrobce WÜSTHOF
Další produkty v kategorii Výprodej