POPIS
Kuchyňský nůž Kitchen Surfer Classic 4580/12 od německého výrobce Wüsthof bude všestranným pomocníkem každého amatérského nebo profesionálního kuchaře Jeho speciální tvar čepele zaručuje dokonalou všestrannost pro veškeré způsoby krájení
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC a je dokonale vyvážený Jeho ergonomická a proti nárazu odolná rukojeť je vyrobena ze speciální syntetiky a upevněna pevnými nýty Střenka poskytuje prstům plnou ochranu
SPECIFIKACE
Délka čepele: 12 cm
Materiál: ocel, syntetika
Záruka: 2 roky
Země výroby: Německo
VÝHODY A NEVÝHODY
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli
Nůž je perfektně vyvážený
Pohodlná ergonomická rukojeť, odolná proti nárazu
Plná ochrana prstů
PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Doporučujeme šetrné ruční mytí Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů
Jak brousit nože pomocí ocílky?
Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky) Nejlepší je mít oporu (např stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x) Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek