Logo Logo
ZWILLING Miyabi Japonský nůž 11 cm SHOTOH
ZWILLING Miyabi Japonský nůž 11 cm SHOTOH
Krátky popis Kvalitní a levný produkt ZWILLING Miyabi Japonský nůž 11 cm SHOTOH od výrobce ZWILLING u nás najdete nejlevněji od 3199 Kč
Obvyklá cena
  • 3199
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 4009839376870
Hodnocení
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně" Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezySHOTOH patří v Japonsku mezi nejoblíbenější a nejběžnější nůž Specifikace: délka čepele 11 cm, délka rukojeti 9,3 cm, hmotnost 94 g Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli Japonské nože řady MIYABI 5000FCD vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu Nože s tradiční rukojetí a proměnlivým damascénským vzhledem čepele byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost Jádro je vyrobeno z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí Damascénský vzhled tvoří dalších 48 vrstev nerezavějící oceli, vzor na každém noži je neopakovatelný Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem Symetrický brus a ostří Katana edge zaručují snadný průnik surovinamiVykrojená záštita brání sklouznutí prstů na ostří Rukojeť tvaru D poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení Robustní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka je nejen dokonale vyvážená, ale i tvarově stabilní Tmavý odstín dřeviny vzbuzuje luxusní dojem Eleganci temné rukojeti umocňují promyšlené dekorativní prvky Decentní zdobná linka je provedena v červené barvě, která v Japonsku symbolizuje náruživost, upřímnost a nadšení Jemný detail v podobě mozaikového čepu a nerezové patky s logem, dokreslí atmosféru Dálného východuDokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky Nože MIYABI 5000FCD plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu Extrémně tvrdé jádro z dvakrát tvrzené chromové oceli FC61 Jemný karbid 61 HRC Tvrdost 60 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 49 vrstev oceli Damascénský design čepele – proměnlivý vzor z různých úhlů pohledu Extra zaoblený tvar čepele Vykrojená záštita zvyšuje bezpečnost používání Autentický, úzký japonský tvar Ostří Katana edge Symetrický výbrus Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Ergonomická a tvarově stabilní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Nedoporučuje se umývat v myčce Doživotní záruka na výrobní vady čepele Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14 století Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J A HENKELS Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradiceOhromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovinBuďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např Zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž…
Další produkty od výrobce Zwilling
Další produkty v kategorii Zwilling